Wortelkoek


Wortelkoek

Bestandele:
500 ml (2 Koppies) Koekmeel
10 ml (2 Teelepel) Bakpoeier
10 ml (2 Teelepel) Koeksoda
5 ml (1 Teelepelel) Sout
10 ml (2 Teelepel) Kaneel
4 Eiers
500 ml (2 Koppies) Suiker
250 ml (1 Kopie) Olie
750 ml (3 Koppies) Gerasperde Wortels

Versiersel:
250g Roomkaas
1 Eetlepel Margarien
250 ml (1 Koppie) Versiersuiker

Metode:
  • Sif Koekmeel, Bakpoeier, Koeksoda, Sout end Kaneel saam.
  • Klits eiers en Suiker saam en voeg Olie en Geelwortels (Oranje Wortels sal ook werk) by.
  • Vou droee betsandele in.
  • Meng Deeglik.
  • Skep beslag in gesmeerde ringpan.
  • Bak vir 65 minute teen 160° Celcuis
  • Klits versiersel bestandele en smeer op koek na afgekoel het.

Opmerkings

Populere Resepte

Aartappelsuurdeeg

Asyn Poeding

Vleispasteitjies